perjantai 1. joulukuuta 2006

vanhat kaverit on enää small talk -pohjalla.

Tulin tänään junalla vanhempien luo. Sen minkä luulin olevan odotettu peep show 3 olikin kaksi vanhaan osoitteeseen jostain syystä mennyttä tilaamaani dvd-ta, ja laskujen eräpäivä oli mennyt ohitse. Voihan pökäle.

Sami soitti. Pyysi Eeron luokse lettuja paistamaan. Menin. Mutta se meni small talkiksi. Siellä oli joku Eeron kaveri, jonka olen nähnyt ehkä kerran ja sen tuntematon tyttöystävä. Ja Eeron uusi tyttöystävä, jonka olen kyllä nähnyt,mutta nimeä en muista. Hiton yhdentekevää väkeä, Eero on vaihtanut kaveripiirinsä kun erosi entisestään. Siihen entisen porukkaan sopeuduin paremmin. Mitähän sillekin kuuluu.

Samista pidän todella, mutta hänen kanssaan keskustelu on vaikeaa, kuin se olisi minulle mieliksi. Tai minä koitan olla mieliksi. Se on kuin ulkoa-opeteltua keskustelua. Nyt kun ei ollut edes semmoista humalaista räkätysnaurua. Kun kahdeksannesta luokasta lähtien on hauskanpitoon liittynyt alkoholi, niin ei yhdessäolo tunnu nykyään luistavan ilman. Kukaan ei muista, että miksi silloin tutustuttiin, ja minkälaisia ihmisiä itse kukin silloin oli.

Ei kommentteja: