torstai 7. joulukuuta 2006

Isi on vähän väsynyt sarjakuva-albumista poimittu totuus

"Tie täydelliseen mielenrauhaan olisi se, että olisi valtavan suuri penis."
-Ville Rannan sarjakuva-albumista "isi on vähän väsynyt"

Se on kyllä juuri sellaista sarjakuvaa josta pidän. Oivaltavia arkisia havaintoja. Piirrostyyli on alkuun ehkä vähän raskasta, mutta tuon yllä lainaamani oivalluksen kaltaiset jutut saa uppoutumaan siihen. Ville Rannan sarjakuva-blogikin on huippu.

Ja muuten tuo lainaamani kohta jatkuu osuvalla pohdinnalla siitä, että millaista se olisi, jos olisi valtavan suuri penis.

5 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Joo, poikaystävä aina ääneen haaveilee, että ois täysin onnellinen, jos sillä ois metrinen jättipenis. Ihan niinku juuri tuolla tavalla.

Tää on vissiin joku miesten juttu. En vaan tajuu :P

Pekka Eskimo kirjoitti...

Niin no ehkä se ei ole naisille ihan sama. valtavan suuri penis naisella ei ehkä olisi sellainen valttikortti.
miehellä se taas on. itsetunto-ongelmat olisivat tuntemattomia koskaan ei tarvitsisi kokea alemmuudentunteita. ei tarvitsisi yritää olla mitään eikä päteä.

Male Side of View kirjoitti...

Tuossa pikkujouluissa naiset alkoivat puhumaan humalassa avoimesti seksistä ja minä toki hörökorvineni liityin keskusteluun kertoen asioita miesten näkökulmasta. Kaikenlaista (mielenkiintoistakin) tietoa vaihtui illan aikana, mutta pari naista kyllä hämmästytti ilmoittamalla, että heitä ei pienimunaiset miehet pääse naimaan.

Halunsa kullakin, mutta heille se tuntui olevan suorastaan kynnyskysymys. Ihan sama kuin mies asettaisi kuppikoon tai alapään ulkoiset seikat samanlaiseksi kynnyskysymykseksi. Meitä on moneen junaan.

Pekka Eskimo kirjoitti...

vaikea kuvitella, että joku jaksaisi oikeasti elää moisen periaatteen mukaan. Mutta ei lainkaan mahdoton. Vaatii se vaan munaa niiltä naisilta evätä yhdyntä siinä vaiheessa kun kalun todellista kokoa pääsee tarkastelemaan. heh.

valtavan peniksen viehätys perustuisi sen tuomaan itsevarmuuden ja turvallisuuden tunteeseen. Se on kuin tietäisi, että tilillä on kymmenen miljoonaa: ei niitä olisi pakko käyttää, mutta ajatus kummasti lämmittäisi.

Annikki kirjoitti...

Joo, ja minä kieltäydyn ehdottomasti käyttämästä jättimunaa. Yksi kerta vähän paksummasta riitti, kun repesi koko vitun vittu. Silloin ei naurattanut. Onneksi on nykyisellä poikaystävällä hyvää keskikokoa (ja silti meinaa joskus tiukkaa tehdä), joten pienimunaisillakin on faninsa. Juu!