maanantai 18. joulukuuta 2006

Mediapex ja puhelinhuorat

Mediapexin puhelinhuora soitti minulle äsken. En kiellä itsellisten ja vapaaehtoisten puhelinmyyjien olemassaoloa, mutta suuri osa puhelinmyyjistä on kuitenkin taloudellisen asemansa puristuksesta ja lapsellisen luottavaisuutensa takia huijattu luopumaan omantunnon arvostaan ja rehellisyydestään.

Minulle soittanut poika ujosteli ja kangerteli. Oli taatusti alle kaksikymppinen. valehteli sen hänelle ojennetun mainospuheen. Luki suoraan paperista. Se poika ei saa myytyä mitään. Minun kävi häntä sääliksi.

Olen jossain vaiheessa kuullut, että mediapexkin olisi hieman parantanut työntekijöidensä asemaa ja antaisi nykyään peruspalkkaa provision lisäksi. Minä olin kaksi kuukautta kuusi tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa (plus joka toinen lauantai) mediapexillä töissä. Progressiivisella provikkapalkalla. Sain palkkaa n.200 euroa. siis yhteensä. 100 euroa kuukaudessa.

Mediapex kannustaa ja neuvoo työntekijöitään valehtelemaan ja johtamaan harhaan. Poika kertoi, että minut oli valittu, että minulla oli käynyt tuuri. Mediapex antaa työntekijöilleen sivuja puhelinluetteloista. Minun numeroni ei ollut puhelinluettelosta, mutta ei myöskään mistään laillisesta lähteestä.

Mediapexillä oli kampanja, että jos sai houkuteltua kaverinsa töihin ja se jäi töihin vähintään kuukaudeksi sai rekrytointipalkkion 100euroa. Ihan tarpeellista, koska vaihtuvuus on aika suuri. Mutta opiskelijat käyvät kokeilemassa, koska mediapex mainostaa paljon työpaikkojaan. Monesti sellaisilla mainoksilla, jossa ei mainita puhelinmyynnistä mitään, eikä mainita mediapexin nimeä. Luvataan vain työtä. Silloin kun etsin lukiokesänä kesätöitä niin useamman kerran soitin samaan firmaan, kun mainoksista ei tunnistanut. Mutta jollain ne on kesävuokrat maksettava, ja kesätöitä ilman koulutusta on vaikea löytää. Paskahommiinkin on jonoa.

Sanoin pojalle, ettei kannata olla töissä siellä. Menisi vaikka toiseen puhelinmyyntifirmaan. Poika vakuutti olevansa tyytyväinen. Toivotin hauskaa työpäivää. En viitsinyt kovistella puhelinnumeroni lähteestä tai myyntipuheen harhaanjohtavuudesta, en viitsinyt laittaa "haista paska"-terveisiä pomolle. Poikahan se uhri on. Ja minun äiti, joka oli mennyt halpaan, kun luuli, että ilmaiseksi tulee lehteä, että on voittanut arvonnassa.

Pitäisi kirjoittaa paikallislehteen joku mustamaalaamisjuttu.

67 kommenttia:

Molla kirjoitti...

Olin kerran noin kaksi päivää puhelinmyynti"työssä". En myynyt mitään, mutten kyllä saanut palkkaakaan. Yksi rouva, jolle soitin, oli vihainen ja sanoi, että hänellä on tässä liittymässä sellainen esto, ettei tähän voi soittaa jos aikoo myydä jotain. Ilmeisesti rouva oli siitä esteestä maksanutkin jonkun verran. Olin niin keskittynyt niihin konsepteihini, etten älynnyt sanoa että kuulkaa rouva, teidän numeronne on kyllä tässä monisteessa, joka näyttää aivan Helsingin tämän vuotisen puhelinluettelon sivulta. Olisi pitänyt sanoa, ettei hän olisi turhaan enää maksanut siitä estosta.

Joku muukin kuin puhelinmyyntifirma tekee siis rahaa puhelinmyyjillä.

Anonyymi kirjoitti...

" olin siellä 2 kuukautta ja sain 100 euroa kuukaudessa " olit sit aika paska myymään ja jäi vituttamaan vai? kehtaat vielä valittaa.Mediapexhän on tosi hyvä firma, antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada vähän työkokemusta ja pientä taskurahaa. älä syytä muita kun et osannut myydä! :) jos ne pystyy vastaamaan siihen puhelimeen,ei niillä mitään estoa ole ollukkaan. :D

Anonyymi kirjoitti...

Suhtauduin ensin tosin skeptisesti koko puhelinmyyntiin, mutta päätin kuitenkin kokeilla. Ja onneksi kokeilin. Olen mediapexilla ja olen tienannut kolmessa päivässä 500e! Työskentelen pelkällä provikalla ja minun kohdallani se toimii paremmin kuin hyvin:)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen mediapexilla ja minun tehtäväni on kirjoittaa internetin keskusteluihin ainoastaan positiivistä tästä yrityksestä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin jättää kyseiseen firmaan hakemuksen mutta näiden kommenttien lukemisen jälkeen en tiedä. Olin itse eräässä toisessa telemarkkinointi yrityksessä vuoden päivät, siellä ainakin kusetettiin asiakkaita, mutta palkka oli kuukaudessa min. 1200. aluksi tietty pienempi mutta ku alko oppiin tuntu se palkasaki. tästä firmasta en oo kuullu ikinä mitään hyvää, joten mietin kannattaako kokeilla. kertokaa te kokeneet, millaisiin palkkoihin pääsitte.

Anonyymi kirjoitti...

KIERRÄ TÄMÄ FIRMA JA KAUKAA!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mulle yritettiin soittaa tämän firman numerosta ja ainut asia, mikä kiinnostaa, on se että mistä ne on mun numeron saanut kun on salainen numero käytössä. Vois melkeen nostaa jonkinlaisen syytteen kun niillä ei ole mitään oikeutta saada mun numeroani MISTÄÄN. On myös muutama muu puhelinmyynti-firma joskus soitellu. Se eniten ihmetyttää kun numeropalveluillakaa ei ees oo salaisia numeroita tiedoissaan(ainakaan pitäis..) niin mistä nää puhelinmyyjät ne saa?!?

Anonyymi kirjoitti...

Olen parasta aikaa töissä Mediapexillä. Noh, palkkaa tulee, jos osaat myydä. Pomo hengittää jatkuvasti niskaan ja korjaa jokaista sanaasi ja käskee vielä hymyillä päälle, kun olen istunut kolme tuntia tienaamatta senttiäkään! Ja mikä parasta - palkan saat vasta oltuasi kymmenen päivää töissä! Neljä päivää siellä kiduttuani (vaikkakin kohtalaisesti tienaten) olin valmis lopettamaan siihen paikkaan. Koko pääsiäisloman olen kärsinyt jomotuksesta ohimollani aina, kun mietin tulevia kuutta työpäivää, joiden aikana joudun vielä soittamaan satoja ja satoja puheluita.

Jos homman osaa, tällä tienaa. Harva kuitenkaan osaa, ja hyvillekin myyjille työ on rankka ja v*ttumainen. En suosittele.

Anonyymi kirjoitti...

Itse olin viime kesänä 2kk ja rahaa tuli 1500e. Toimisto oli todella mukava työympäristö ja pomot sekä työkaverit olivat mukavia.

Ennen kaikkea pitkäjänteisyyttä vaativa työ, kaikenlaisia ihmisiä sitä vastaan tuli sekä päiviä jolloin en tienannut euroakaan.

Varmasti en olisi mennyt jos muita töitä olisin saanut, ja en varmasti ole myöskään takaisin menossa, vaikka asenteeni puhelinmyyntiin muuttuikin hyvin paljon positiivisemmaksi. Huijaustahan se on, ei voi vastaan väittää.

Anonyymi kirjoitti...

Ei MediaPexillä enää mitään provisio systeemiä ole. Siellä on 5euron tuntipalkka minkä saa vaikka ei myisikään mitään. Olen itse töissä siellä ja voin kertoa rehellisesti että tää on ehkä paras työpaikka alaikäiselle. Suosittelen :D

Anonyymi kirjoitti...

Joku ihme pentu sieltä Mediapexistä soitteli. Sanoin neljä kertaa, että ei kiinnosta jonka jälkeen pistin punaista luuria kun ei idiootti uskonut. Ei antanut keskeyttää kertaakaan vaan pari minuuttia paasasi suoraan jostain paperista kuinka hieno tarjous tämä on. Mitäänhän en TIETENKÄÄN olisi joutunut maksamaan mistään vaan ihan hyvää hyvyyttään olisivat lehdet lähettäneet ja vielä jotain vitun boonuksia kaupan päälle. Tottakai sitten "paljastui", että jotainhan se maksaa. Tästä lähtien kun puhelimesta kuuluu sana Mediapex niin samantien punaista luuria.

Anonyymi kirjoitti...

haistakaa paska jotka mollaatte pexiä! hyväpaikka, ja tienaa!!!
jollakilailla kai ootte vähäälysiä tai muuten vaan pöpejä...;)

Anonyymi kirjoitti...

KANNATTAA KUUNNELLA KOKO HOITO LÄPI NIIN SINUT REVITÄÄN ROSKIIN, JOS PISTÄT LUURIA KOKO AJAN SINULLE SOITETAAN KUNNES KUUNTELET JA SANOT HINNAN JÄLKEEN OTATKO VAI ETKÖ. ONKO SE NIIN KAUHIAN VAIKIAA KUUNNELLA MINUUTTI KUN MIHINKÄÄN EI IHMISTÄ KUITENKAAN VOI PAKOTTAA!?!?!? itse olen pexillä töissä ja mukava paikka on kaikin puolin vaikkakin joissa kohdissa olisi huomauttelemista, mutta palkkaa tulee 5€/h + provisio, eli jos myyt hyvin voit olla koko päivän 13€ tuntipalkalla!!!! Työkaverit ovat loistavia, eikä pomokaan huono ole :D

pexiläinen

Anonyymi kirjoitti...

Ainakaan miedän toimistolla ei peruspalkkaa makseta. Ansiot saat siitä mitä myyt ja jos et myy niin se on sitten voi ja voi.

Toinen pexiläinen (toistaiseksi)(ja valitettavasti)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava pomo, mukavat työkaverit, palkka se mitä jaksaa tehä töitä, kivoja kisoja ja palkintoja. Ainoa paska asia on sitte se työnteko, ku AASIakkaat vittuilee, metelöi, lyö luuria korvaan, uhkaa oikeustoimilla, uhkaa raiskata äitini ja haistattelevat vittuja. Joskus pitää vähän harrastaa puhelinterrorismia silläki riskillä, että sais potkut töistä koska nämä ihmiset käy niin henkilökohtaisiksi taistossaan telemarkkinointia vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

MISSÄ PEXIN TOIMISTOSSA MUKA ON 5 € TUNTIPALKKA?????? VUOROVASTAAVANA JOO MUTTA EI MYYNTINEUVOTTELIJANA! ITE LOPETIN PARI VIIKKOA SITTEN JA IKINÄ VIIMISEN 5 KK AIKANA EN OLE SAANUT MITÄÄ TUNTIPALKKAA SAATIKKA ETTÄ SIITÄ OLTAIS MISSÄÄN EDES MAINITTU!!! KYSYN VAAN ETTÄ MILLÄ TOIMISTOLLA TÄMMÖSTÄ ON OLLU??

Anonyymi kirjoitti...

Mediapexillä kannattaa itse seurata koko ajan omaa pisteitään, ja verrata lopullisesta pistemäärästä tulevaa rahasummaa tilinauhassa olevaan bruttopalkkaan. Itsellä järjestäen melkein jokasessa palkassa on ollut n.10 e vähemmän kuin pitäisi. Aluksi ajattelin että se on inhimillinen erehdys. Mutta kun rupesi jokaiseen palkkaan tulemaan niitä "virheitä" se alkoi tuntumaan jo ihan tahalliselta virheeltä. Joka kerta soitin ja sanoin että on tullut sen ja sen verran vähemmän palkkaa kuin piti. Ja seuraavaan palkkaan on sitten pitänyt tulla ne puuttuvat eurot. Mutta ei seuraavaan palkkaan tulikin 8,5 euroa sen puuttuvan vähän yli 10 euron sijaan. Ja siitäkin varsinaisesta palkasta puuttui reilu kymppi. Kiva selvittää näitä sotkuja, mutta pakko se on kun siellä ei osata näköjään hommia. Palkanlaskijoiden ja muiden pomojen Espoossa olisi varmaan kannattanut huijata joltain muulta niitä euroja kuin minulta. Tästä oppineena tarkistan entistä tarkemmin kaikki laskut, maksut, palkat sun muut! Kiitos Mediapex!

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olin siellä yhdeksän kuukautta töissä. Tuossa aiemmin kysyttiin että miten muka voi tienata pexillä 5 €/tunti. Siten että myyt kanavapakettia etkä lehteä eli plus tv-myyjänä. Mutta uudet myyjät laitetaan yleensä ensin lehteä myymään provisiolla eli opetellaan homma siten. Lehtimyyjänä tulee enemmän vaihtelua myyntitilanteisiin eli myyt yhdelle kahden vuoden seuran ja toiselle 9 kk tekniikan maailman, kolmannelle erä-lehden.

Anonyymi kirjoitti...

Pomot laittaa tosiaan vääriä tunti määriä eli liian vähän....ketuttaa..
Pomot räksyttää selän takana päivittäin ?(

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä on ollu ihan kiva olla jauhamassa tuola. Ja työajat on just jees, ei tarvi olla aikasten ylhäällä, saa tehdä niin pitkää päivää kun fiilistä riittää tai ei riitä.

Ekassa kuussa sain ~20 kauppaa ja koko ajan menee vähän paremmin. Eihän tuosta kauheasti palkkaa tule, mutta mun mielestä tuo provikkapalkka on siinä mielessä just hyvä, että ei niin kovasti tarvi stressata vaikka homma ei kulkisikaan jonain päivänä. Meinaan että kun mulla on tuota työmoraalia, niin en mää kehtais muissakaan töissä palkkaa ottaa sellasesta että en saa mitään aikaiseksi. Kun se aikaansaaminen on vaan niin paljon itestä kiinni, huomasin tuossa yhtenä päivänä kun tuli luuria korvaan koko ajan eikä vaan toiminut, puhe tuntui työläältä ja vitutti. Ja sitten toisena päivänä sai heti kolme myyntiä ekaan tuntiin ja oli fiilistä tekemisessä. Sitä ei välttämättä ite niin helposti huomaa omasta tekemisestään, mutta kyllä ne ihmiset ovat vaan paljon vastaanottavaisempia silloin kun itellä on siinä hommassa hyvää fiilistä.

Kyllähän tuo myyntipuhe on hieman harhaanjohtava, mutta ei siinä varsinaisesti valehdella, esitetetään vaan asia silleen myyvästi. Ja onhan ne lehtitarjoukset oikeasti ihan hyviä, eli siinä mielessä en koe tekeväni mitään moraalisesti erityisen kyseenalaista hommaa.. Jotkut asiakkaat jaksavat valittaa että muka huijataan kun jotain pitääkin maksaa.. No totta helvetissä pitää, ei sitä mistään muualtakaan mitään sellasta tarjousta saa että saa jotain ihan ilmaseksi.

Anonyymi kirjoitti...

vitun paskapaikka! kiertäkää jjjjjjjjjjja kaukaa! puhumista viis seittemän tuntia ja saa viä huutoja kun juo vettä:DD ja vitun tunkkaset toimistot ja laihanaamoja pomottelees hek no! vitun mediapex ime vittua koko ikäs köyhä paska!

Vastentahtoinen pexiläinen kirjoitti...

Itse en saanut muuta työtä kesäksi joten menin mediapexille ja minä onneton menin tekemään työsopimuksen kesän loppuun asti. Nyt haluan lopettaa mutta tähän pomo ei tietenkään suostu, sillä työsopimus on määräaikainen jolloin sitä ei voi purkaa jos molemmat osapuolet eivät sitä halua ja pomo ei halua purkaa sitä. Työ ottaa päähän, enkä halua viettää enää päivääkään tuossa firmassa. Aion hakea saikkua ja pyytäää sitä työsuhteen loppumisene asti, sillä tuo ihmisten kusettaminen puhelimitse on minulle henkisesti erittäin raskasta. Useina öinä en ole saanut unta, sillä myyntipuhe on pyörinyt päässäni uudestaan ja uudestaan. Olen tosiaan sillä tuntipalkalla, mikä vaatii että teet tietyn määräm kontakteja ja kauppoja tuntiin, jotta palkkaus pidettäisiin sellaisena. Mikäli sattuu niin etten saa saikkua, aion vain istua siellä soittamassa pakollisen määrän puheluita ja saada ne pakolliset kontaktit mutta kauppaa en aio tehdä, jolloin pomo ei voi jättää palkkaa maksamatta ja tuskin haluaa enää pitää minua töissä siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä kannattais miettiä vaikka ihan ton työsopimuksen läpilukua ennen kun allekirjotatte sen ja sitten ottaa ihan selvää työehtosopimuksesta. On vaan niin naurettavaa lukea täältä mukuloitten (tai muuten vaan vähäjärkisten) juttuja.. Tervetuloo sitten ihan oikeeseen työelämään sitten joskus ku olette kasvanu pois sieltä äitin ja isän helmoista. Ei se työnteko missään ole helppoa. Ehkä kannattais pitää suuta suikemmalla ja ottaa vastuu tekemistään sopimuksista. Ite en kehtais edes tommosia kirjotella, kun vaan osottaa ihan oikeesti omaa tyhmyyttä. Ehkä on omassa osaamistaidossa jotain vikaa kun ei osaa myydä tai ottaa palkkauksesta selvää.
Ja mitä tulee noihin estoihin, niin ehkä ei kannata viljellä omaa numeroa esim. netissä kun vastailee kyselyihin tai vastaaviin. Samalla sekunnilla kun sen numeronne sinne naputtelette, voitte sanoo hyvästi puhelunestoille. Ja sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa sitten, että puhelinnumero on salainen. Ottakaa asioista selvää vaikka puhelinyhtiöistänne tai lukekaa ne pienellä kirjotetut jutut noista kyselyistä ja vastaavista.
Ja onnee vaan sairasloman hakuun. Toivottavasti lääkäri näkee tommosen lusmun läpi ja pistää takas töihin tai työvoimatoimiston jonoon. Onnee.

Anonyymi kirjoitti...

Pieni vinkki:

Laske ensin paljonko tarvitset rahaa kuukaudessa elämiseen yhteensä.

Sitten katso taulukosta paljonko sen eteen pitää myydä.

Ja lopuksi: TEE SE!

Ei luulisi olevan vaikeaa!

Ota itse vastuuta siitä, että hankit sen mitä haluat!

Kukaan muu kun ei tee sitä puolestasi!

Anonyymi kirjoitti...

Aaks.. olen just menossa mediapexille töihin ja nämä ei kyllä hirveesti rohkaise.. kumma oli vaan kun luin netistä ilmoituksen että jos on kokopäiväisenä niin tuntipalkka olis 11e. (siksi sinne hainkin) ei se siitä mitään haastattelussa sanonu vaan alkoi selittämään kaikenmaailman pisteistä ja lappuja länäs lappujen päälle niin että oli vartin päästä ihan sekaisin.. niin että mitäs me sovittiinkaan ja mistä hinnasta?

Anonyymi kirjoitti...

..en siis työsopimuksia vielä kirjoitellu kun jäi hieman kumma maku suuhun koko jutusta

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen pexillä ollut töissä nyt viikon. Mitään pahaa sanottavaa ei ole ainakaan vielä tullut, palkaksi on luvattu 6 euroa/tunti ja muiden työntekijöiden, joista yksi on kaverini ja ollut töissä melkein vuoden, mukaan tämä on totta. Lehtimyyjien palkoista en tiedä, itse menin heti kun täytin 15 vakuutusmyyjäksi.

Mediapexin porukka on tosi mukavaa, eka ajattelin etten kehtaa puhua kun joku kuuntelee ja ekan päivän alussa odotin aina että viereinen aloittaa puhelun ettei omaa puhettani kuuluisi. Kuitenkin vanhemmat ja kokeneemmat myyjät ovat olleet tosi ystävällisiä ja neuvoneet paljon.

Mitään pahaa sanottavaa ei näin viikon työkokemuksen jälkeen ole kyseisestä firmasta!

Anonyymi kirjoitti...

itsekki oon ollu pari kuukautta pexillä töissä. ekana täyskuukautena palkkaa tuli n.450e seuraavana n.200. palkka vaihtelee miten itse tekee työtä ja fiiliksestähän se työ suurimmaksi osaksi on kiinni. jonain päivänä tienaa 100e muutamassa tunnissa joskus menee pariki tuntia ilman yhtään kauppaa. ja pohjapalkkaa ei ole. mutta ihan tyytyväinen olen ollut työpaikkaan ja työkokemustahan siitä saa ja alle 18 vuotiaalle siitä on paljon hyötyä, ja tietty vähän ekstra taskurahaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi hel... täällä taas kirjottaa jotku onnettomat jotka on käyny viikon kokeilemassa eikä homma toimi...ite ollu vuoden ja en ole ihan heti lähössä yhtään mihinkään... niin mukava porukka ja palkka hyvä... ja meillä ei mitää puhelinluetteloa soitella vaan kyllä kustantajalta tulee materiaalit... suosittelen lämpimästi kaikille jotka haluaa rahaa ja ei pelkää ihmisiä.. ja kaiken lisäks ilman ennakkoluuloja...ennakkoluulot kaiksita pahimmat...

Anonyymi kirjoitti...

Sanoin itseni irti joulukuun alussa, palkkaa en ole vielä saanut ja kaksi viikkoa olen joka helkkarin päivä soitellut toimistolle ja asia on luvattu hoitaa aina saman päivän aikana.

Lie saanko noita rahoja ennen kesää, kun en liittoihin kuulu tms.

Anonyymi kirjoitti...

Ette näköjään ole ainuita joita tämä MediaPex-niminen firma on ruvennu vituttamaan. Löytyy nimittäin toinenkin blogi, jossa firmaa "kehutaan" maasta taivaisiin (vai alimpaan helvettiin?) Mene ja tarkasta.

http://mediapexmachtfrei.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

joo ja tämä jamppa se jaksaa joka paikassa jatkaa tätä musta maalaamista... se koko sun blogi on ihan täyttä p**aa ja katkeran entisen duunarin tekstiä.. hanki jo elämä ja mene vaikka töihin!!

Oikeus, Totuus, Tasa-arvo kirjoitti...

Hyvän asian puolesta jaksaa tehdä iltapuhteita etenkin kun iltapuhteilla on yhteiskunnallista merkitystä. Jos 1500-1900 euron palkasta otetaan 15-20 prosenttia veroa niin sillä ei ole minkäänlaista merkitystä toisin kuin viattomien kansalaisten varoittamisella. Siksi puhuminen (tai kirjoittaminen) on paljon suurempaa työtä kuin se "vanhan liiton oikea työ". Ja mitäpä me enempää töitä hankkimaan? Totuudessa pysyminen on työläämpää kuin epäreilu lehtibisnes.

Kurittomat räksyttäjät kirjoitti...

Puhelinhuora on osuva kielikuva, mutta käytännössä puukko uppoaa väärään lihaan. Vaikka puhelinmyynti on itsensä myymistä, niin puhelinhuora-metafora ei välttämättä assosioidu siihen tosiasiaan, että kaiken pahan takana on kuitenkin sutenööri, se, joka rohmuaa kerman kakun päältä. Eli. Kuten me kaikki tiedämme, ihmisolennot valitsevat prostituution joko vapaasta tahdosta tai pakosta, ja ne jotka valitsevat prostituution vapaasta tahdosta, nauttivat itsensä myymisestä yleensä enemmän kuin ne, jotka myyvät itseään vaihtoehdottomuuttaan. Ja ne, jotka nauttivat itsensä myymisestä, myyvät itseään paremmin kuin vastentahtoiset, ja siksi nautiskelijat myös menestyvät paremmin prostituutiossa kuin ne, joka myyvät itseään "kyrpä otsassa", koska kyrpäotsainen harvemmin miellyttää asiakasta, joka ei kuitenkaan osta säälistä. Meitä on ostettu säälistä, mutta me emme valinneetkaan prosituutiota vapaasta tahdosta vaan puolipakosta, minkä takia prostituutiosta pakeneminen oli vapauttava kokemus. Mutta muistakaa: kaikki puhetyöläiset eivät ole huoria, niin kuin kaikki huoratkaan eivät ole partureita.

Anonyymi kirjoitti...

Olin töissä Pexillä kaksi kuukautta. Työkaverit oli aivan mahtavia mutta ettei kaikki olisi liian hyvin niin pomo oli täysi mulkku.
Kusetti ja vahtas tekemisiä koko ajan. Oli myös puolueellinen, suosi työpaikan miespuolisia ihmisiä. Työkaverit kannusti kuitenkin pysymään edes tuon kaksi kktta. Työ oli stressaavaa, niinkuin joku edellinenkin kirjoitta, minäkin valvoin monta yötä ihmisten ns. kusettamisen takia. Työ on todella hyvä niille ketkä se osaa koska silloin siitä on mahdollisuu tienata hyvinkin:) Se riippuu niin paljon millä Pexin toimistoista on töissä. Mutta moni noista aiemmista kirjoituksista on selvästi näiden katkeroituneiden pari päivää työskennelleiden valitusvirsiä.

Anonyymi kirjoitti...

Olin kesäksi menossa töihin mediapexille, vaikkakin olin hieman skeptinen, olihan kyseessä puhelinmyyntiä. Pomo lupaili sellaista 1600€/kk joka olisi tullut sillä jos olisin päässyt myymään esim. Apua. No sitten sainkin eteeni jonkun vit*n Meidän Suomi-lehden josta sai 3 kertaa vähemmän pisteitä. Tienaa siinä yhtään mitään sitten ja koko päivän pitää esittää tekopirteää vaikka jurppii niin perkeleesti. Lisäksi toimistolla ei noudatettu sääntöjä paskan vertaa esim. 14-vuotiaat joutuivat tekemään 7h työpäivää ja työtodistusta ei saanut. 4½ päivää siellä kestin ja sitten lähin helvettiin, ja voin sanoa että oli paras päätös pitkään aikaan. Työtodistusta en kehdannut mennä ruinaamaan, vaikkakin jälkikäteen olen ajatellut että käräjäoikeudessa oltaisiin tavattu kun en sitä olisi saanut!!! JOTEN ÄLKÄÄ MENKÖ TÄHÄN PASKAAN TÖIHIN. TÄYTTÄ KUSETUSTA JA HYVÄKSIKÄYTTÖÄ. JA MEDIAPEXIN TYÖNJOHTAJIEN TAI MITÄ HITTOJA OVATKAAN, ON AIVAN TURHA TULLA TÄNNE KEHUMAAN KYSEISTÄ PAIKKAA!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ite oon menossa huomenna sinne työhaastatteluun. Ajattelin käydä kattoo onko siitä paikasta mihinkää... jos vaikka sais mukavat työehdot ja hyvään palkan nii mikäs siinä. Provikka palkalla en menis osa-aikaseen työhön koska siinä kun ei työ maistukkaan nii irtisanoutuminen voi ollakkin kahta vaikeampaa ja rahaa ei tule. Kaveri kehui mutta lirkö sekin kehu vaan ton rekrytointi lisän toivossa :0 onneks en oo siellä vielä töissä

Anonyymi kirjoitti...

Olin kaksi kuukautta mediapexillä töissä toukokuun alusta heinäkuun alkuun tänä kesänä ja tienasin about 500-600 euroa kahdessa kuukaudessa, tosin toisen kuukauden palkkaa ei ole vielä tullut (tiedä tuleeko ollenkaan...). Helvetinmoinen kusetuksen maku jäi suuhun koko hommasta, "joustavat työajat"... ja paskanvitut mitään joustavia ollu, tunteja joutui tekemään sisään vaikkei ole mitään tuntipalkkaa?! Koko aika kytätään, painostetaan, hoputetaan... Maailman stressaavin työ. Ja tuo 10 000€ palkinto, "Voiton ehtona on alle 10%:n peruutustaso kaikkina arpojen ansaintakuukausina" Mahtaakohan kellään mediapexin kusetusfirmassa olla tuollaista, tai sitten hupsista keikkaa sieltä nousee juuri jonkun sellaisen arpa jolla on yli 10% peruutustaso.

Ja kannattaa olla tosi tarkka niiden pomojen kanssa ja pitää kiinni oikeuksistaan, ei ne oikeasti välitä yhtään kuinka myyjät voi henkisesti, kunhan heidän oma tilipussinsa karttuu.
Onneksi vaihdoin nytten vähän parempaan puhelinmyyntifirmaan jossa on myöskin pelkkä provikka, mutta yli kaksi kertaa parempi, sekä tietokoneet käytössä.

Kiertäkää tämä paskapulju kaukaa, uskokaa niitä jotka ovat siellä olleet töissä.

Anonyymi kirjoitti...

Mediapex on yritys, jolla on vain ja ainoastaan voitto tärkeää. Ja voitto otetaan siitä myyjän palkasta. Eli mahdollisimman suuri palkkio Mediapexille ja mahdollisimman pieni palkkio myyjälle. Pelkkää matikkaa!
Sääli, että moni nuori saa huonon kuvan työn tekemisestä, kun rahat valuvat todellisuudessa Mediapexin pussiin. Ja nuo kesäkisat ovat yhtä humpuukia: paremmalla palkalla jokainen myyjä voisi ostaa itselleen mitä haluaa eikä tavoitella jotain 150 €:n laitetta, jonka todellisuudessa maksaa jo itse, kun saa pientä palkkaa. Ja isommat palkinnot kuihtuvat kummasti, kun verottaja vie osansa. Palkinnothan eivät ole "puhtaana käteen". Aikaisemmin kuulema oli tapana laittaa auto kesäkisan palkinnoksi, eikä voittaneella myyjällä ollut varaa maksaa veroja, joten palkinto jäi todellisuudessa saamatta.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja tuo 10 000€ palkinto, "Voiton ehtona on alle 10%:n peruutustaso kaikkina arpojen ansaintakuukausina" Mahtaakohan kellään mediapexin kusetusfirmassa olla tuollaista, tai sitten hupsista keikkaa sieltä nousee juuri jonkun sellaisen arpa jolla on yli 10% peruutustaso."

Löytyihän se jippo siitä kesäkisastakin! Kukaan ei tee alle 10%:n peruutustasoa koko firmassa. Eli palkinto jää taas saamatta :(!

Anonyymi kirjoitti...

olin itse myös puhelin myyjänä megalla vähän reilut puoli vuotta. palkka oli vain 4,25+provikat, mutta silti saatoin saada kolmessakin tunnissa 100e. Ihmiset suhtautuvat puhelinmyyntiin/myyjiin todella spektisesti! työ opetti arvostamaan puhelin myyjiä. Nekin tekevät vain työtänsä!
puhelin myynnissä on hyvät ja huonot puolet niinkuin varmaan jokaisessa työssä.

Anonyymi kirjoitti...

Huh-huh kun on pexin pomot taas käyneet provoamassa :D

Itse olen puhelinmyyjä mutta aivan erilaisessa firmassa. Kai te pexin myyjät tiedätte, että muissa firmoissa voitte tienata huomattavasti enemmän ilman jatkuvaa kyttäämistä ja kusetusta? Ja oi, kyllä se työilmapiiri on hyvä muuallakin.

Puhelinmyynti ei toki kaikille sovi, ja usein kommentit "HYI KÄVIN KERRAN KOKEILEEN EN EKANA PÄIVÄNÄ MYYNYY MITÄÄN HYI VITTU MITÄ PASKADUUNIA" ovatkin juuri näiltä epäsopivilta. Työssä pitää jaksaa yrittää ja toistaa samaa litanniaa ja joo, 'asiakkaat' ovat usein vittumaisia. Vittumaisuuden määrään toki vaikuttaa myyjän oma tyyli sekä myyntispiikin harhaanjohtavuus.

Anonyymi kirjoitti...

Jos joku ehdottaisi puhelinmyynnin kieltämistä lailla niin äänestäisin kyseistä henkilöä välittömästi.

Anonyymi kirjoitti...

Taisi arvonta mennä ihan asiallisesti ja 10.000 euron voittajakin näyttää löytyneen. Mielestäni pieni kritiikki alla olevan tyylisiin kommentteihin olisi paikallaan.
->

"Ja tuo 10 000€ palkinto, "Voiton ehtona on alle 10%:n peruutustaso kaikkina arpojen ansaintakuukausina" Mahtaakohan kellään mediapexin kusetusfirmassa olla tuollaista, tai sitten hupsista keikkaa sieltä nousee juuri jonkun sellaisen arpa jolla on yli 10% peruutustaso."

Löytyihän se jippo siitä kesäkisastakin! Kukaan ei tee alle 10%:n peruutustasoa koko firmassa. Eli palkinto jää taas saamatta :(!"

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi kirjoitti...
Huh-huh kun on pexin pomot taas käyneet provoamassa :D

Itse olen puhelinmyyjä mutta aivan erilaisessa firmassa. Kai te pexin myyjät tiedätte, että muissa firmoissa voitte tienata huomattavasti enemmän ilman jatkuvaa kyttäämistä ja kusetusta? Ja oi, kyllä se työilmapiiri on hyvä muuallakin."

Ja mistäs me tiedetään ettet sinä ole toisen firman pomo?

Anteeks nyt vaan, olin joskus toisaalla töissä vuonna miekka ja kypärä, ja siihen verrattuna pexi on miljoona kertaa parempi.

Periaatteessa 6-8 kaupalla päivässä (riippuen mitä myit, PlusTV on aika ykkönen) saat maksimipalkan eli 12€ tunti. Lisäksi monissa tuotteissa on provikkabonus, jopa tyyliin 10€ kauppa.

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi kirjoitti...

Taisi arvonta mennä ihan asiallisesti ja 10.000 euron voittajakin näyttää löytyneen. Mielestäni pieni kritiikki alla olevan tyylisiin kommentteihin olisi paikallaan."

samaa mieltä!! voittajan haastattelu löytyy ainakin mediapexin kotisivuilta.. linkki haastatteluun:

http://www.mediapex.fi/kilpailut/haastattelu.html

Anonyymi kirjoitti...

talking people finlandille, ihmiset. meillä sentään tienaa (tuntipalkka + provikat), kolmen ensimmäisen päivän aikana tienasin jo n. 190 €. eikä myydä mitään helvetin lehtiä, niin kyllä toimii. anteeks, pexiläiset. kaveri oli tehny 15 h/vk, ja toki sille oli luvattu kaiken maailman pohjapalkkoja ja alotusmaksuja ja muuta paskaa, mutta ihanasti se palkka on tullut provikoista, kokonaiset 100-200 € kuukaudessa. en ikinä suostuis raahaa persettäni työhön, jossa ei ole varmaa palkkaa.

Anonyymi kirjoitti...

"en ikinä suostuis raahaa persettäni työhön, jossa ei ole varmaa palkkaa."

Sitten sä et varmaan mihinkään myyntihommaan menekään.

Entisenä Suomen johtavan telemarkkinointiyrityksen johtohenkilönä ihmettelen suuresti, miksi kaiken maailman kattoon syljeskelijöille ja moppitukille pitäisi maksaa kymppi tunnissa siitä että viitsivät vaivautua paikalle.

Pitäisikö sinun mielestäsi sinunkin saada se kymppi tunnissa vähintään ihan vaan sen takia että viitsit tulla töihin, vaikket möisikään mitään?

Eihän asvalttimiehetkään saa palkkaansa jos vain ajavat kärrynsä tien varteen ja alkavat röökille?

Ootteko te ihan dorkia?

Anonyymi kirjoitti...

Lisään vielä ylläolevaan kommenttiini sen, että toki vastaavasti hyvin tehdystä työstä tulee saada hyvä palkka. Näin käsittääkseni monissa yrityksissä onkin.

Pääosa näistä kitisijöistä ja mammanpojista eivät vain ole pärjänneet, eivätkä halunneet pärjätä. Ja kyllä, olen nähnyt näitä vuosien varrella lukemattomat määrät.

Suomen nuorisossa on vain niin paljon juuri näitä jotka laahustavat työhaastatteluunkin kädet taskussa ja lippis päässä. Monista näkee jo kauas, että ei tule mitään.

Ottakaa itteenne niskasta kiinni, lusikka kauniiseen käteen, tehkää työnne 100% lasissa, ja teistä voi tulla jotain ja saatatte ansaitakin hyvin.

Kädet taskussa purkkaa jauhamalla käy kuten näille täällä: itketään nettifoorumeilla kun "palkka oli ihan paska no en kyllä myynykkään mitään ku pomo oli homo eikä antanu mun käydä koko aika röökillä"

Anonyymi kirjoitti...

Tiukkatekoreipas onnistui myymään huipputarjouksen eli ilmaisen lehden vain lähetyskuluilla
se vaan et kaks kuukautta menny ja kyseistä lehteä EI näy ei kuulu..............

Anonyymi kirjoitti...

itse olen pexillä töissä ja saatana yks parhaista ja rennoimmista duuneista misä oon ollu :D

marko.a kirjoitti...

Kuinkahan moni näistä kommentaattoreista valehtelee...?

Oikea työ maksaa paremmin

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän mediapex sitten saa noita numerotietojaan? Minulle (karvainen köriläs) soitettiin ja kysyttiin, onko Pirjo-Katariina puhelimessa. Kysyin, että kuulostanko siltä, mutta tyttörukka ei kuullut mitään, koska hänen päässään oli niin kova taustahäly (miksi edes soittaa noin meluisesta paikasta, idiootti...).

Numeroni on luetteloissa vain firman nimellä, eikä firmassa ole ketään Pirjo-Katariinaa töissä.

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä kiva lukee näitä kommentteja!:D

Itse olen kohta 16-v tamperelainen poika ja olen kohta ollut mediapexillä 2 kuukautta töissä.

Työpaikkaa halusin kipeästi joten kavereiden varoitteluista huolimatta menin mediapexille töihin. Pomot ovat mukavia ja ymmärtäväisiä ja palkkasysteemissä ei ainakaan ole mitään kusetusta. olen nyt kahden kuun aikana tienannut noin 800 euroa ja sinä aikana kun olen ollut töissä noin 40-50 henkilöä on mediapexillä käynyt kokeilemassa. Ne samat henkilöt kirjoittelevat nyt täällä mediapexin kusetus-maineesta vaikka fakta on että heistä ei vain ollut siihen hommaan.

Ja myyntipuheessa saatta olla hieman asiakkaan harhaanjohdattelua, mutta se ei ole mitään suoranaista valehtelua se on MARKKINOINTIA! Parhaat naurut näissä kommenteissa sain ihmisiltä jotka kertovat menettäneensä yöunensa myyntipuheen takia. Ja asiakkaat eivät myöskään kettuile mitä moni täällä väittää. Koko aikana minkä töissä olen ollut pahin kettuilu on ollut "haista kukkanen".

Joten lopettakaa se valittaminen ja hyväksykää että jos sinusta ei ole puhelinmyyjäksi, se ei tee mediapexistä kusetus paikkaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista keskustelua, ja huomaa että monessa kommentissa on tosi nuori kirjoittaja, on niin tietämätöntä asiaa. Mutta ymmärrän sen täysin, miten tietää jos ei ole kokemusta?

No, itse asiaan.

Olen lakiasiaintoimistossa töissä ja näitä puhelinmyyntifirmoja jotka harhauttavat on tosi paljon ja niitä vastaan on koko ajan menossa oikeusjuttuja.

Mielestäni ei pitäisi suostua ainoastaan provisiopalkkaan, jonkinlainen peruspalkka pitäisi olla, vaikkapa vain muutaman satanen kuussa, että saa edes jonkinlaista perusturvaa.

Nuorta, joka ei osaa/älyä pyytää sellaista työsopimusta, jonka voi purkaa, ei voi mielestäni haukkua alimpaan helvettiin tyhmyydestä. Samoja virheitä tekevät "viisaat" aikuisetkin.

Yleensäkin asiaton kielen käyttö kertoo vain kirjoittajasta itsestään ja hänen sosiaalisista taidoistaan tai älykkyydestään, ei ihmisestä kenelle vastataan. Asiatonta kommentointia asialliseen tekstiin on ikävä lukea.

Jos nuori tai alaikäinen tekee työsopimuksen, joissakin tapauksissa voi olla oikeus purkaa se.

Jos ei pysty tekemään työtään, esim. eettisistä syistä, että on huomannut että pitää huijata asiakkaita työnantajan käskystä, ettei tiennyt että pitää valehdella, se on yksi peruste sopimuksen purkamiselle, vaikkakin voi olla vaikeaa näyttää toteen.

Sama asia saattaa olla myös peruste sairasolmalle, ettei psyykkisesti kestä sellaista työtä, mikä on omaatuntoa vastaan, ja kärsii siksi unettomuutta ja huolta niin ettei voi edes nukkua kun pelkää seuraavaa työpäivää.

Ei ole myöskään terveellistä olla sellaisessa työssä joka on omia eettisiä arvoja vastaan, siinä saattaa sairastua masennukseen ja peräti fyysisestikin.

Ei tällaisessa ole aina laiskuus kysymyksessä, niin kuin joissakin kommenteissa sanotaan. Toisaalta jotkut ovat kuin valettuja myyntityöhön, toiset eivät, eikä näitä jotka eivät sovellu siihen, voi haukkua laiskoiksi tai tyhmiksi. Jokaisella meistä on erilaisia ominaisuuksia, joissa olemme hyviä tai huonoja.

Toivon asiallisia kommentteja.

Asiallisella tavalla saa myös enemmän uskottavuutta omalle asialleen.

Nimim. Ei mikään Kukkahattutäti

Anonyymi kirjoitti...

Totta...ne itkeävt, jotka eivät osaa. Jos sinusta ole kokiksi, ei tarkoita sitä että koko ravintola olisi syvältä...

Itse olin Mediapexillä, kaikki meni hyvin, etenkin hyvää palkaa.

Myyntipuheet on sitä markkinointia, ja jos ei sitä ymmärrä niin ei kannata valittaa...lakia ei kuitenkaan rikota...

Anonyymi kirjoitti...

Kävin joskus Tampereen MediaPexillä haastattelussa. Homma vaikutti niin hämärältä, että jätin väliin. Sen sijaan menin Sanoma Magazinesin omaan jatkomyyntikonttoriin. Takuupalkka 1200 euroa, päälle provisiot. Työaika 6 h/päivä. Kolmen kesän aikana taisin jäädä yhden ainoan kerran alle kolmen tonnin kuukausiliksan. Eikä tarvinnut valehdella puhelimessa kertaakaan niiden rahojen eteen. Kun myydään firman omia tuotteita firman omille pitkäaikaisille asiakkaille (vrt. MediaPex, joka myy muiden tuotteita keinoja kaihtamatta ja pilaa samalla SMF:n ja muiden lehtitalojen mainetta), siinä on nollatoleranssi kusetukselle ja kaikenlaiselle totuuden vääristelylle.

Olen usein miettinyt, miksi kustantamot antavat tuotteitaan MediaPexin kaltaisten huijarifirmojen kaupattaviksi. Kuluttajat yhdistävät kusetuksen myytävään tuotteeseen, eivät sen myyjään. Näistä alihankintapuljuista se koko puhelinmyyntialan huono maine kumpuaa. Jos kustantamot hoitaisivat kaiken puhelimyynnin itse, väärinkäytökset vähenisivät varmaan noin 95 %.

Jos alan duuni kiinnostaa, kannattaa hakea Sanoman Tampereen toimistolle kesäksi tai vakkariksi. SMF työllistää vain täysi-ikäisiä, joten ihan kaikki tästä vinkistä eivät hyödy. Alaikäisille vinkkinä voin vain sanoa, että älkää menkö (tai ainakaan jääkö) töihin paikkaan, jossa liksa on surkea ja joudutte valehtelemaan ihmisille päivät pitkät. Se ei ole sen arvoista, trust me. Tiedän kokemuksesta: kauppasin nuorempana erään hyväntekeväisyysjärjestön lehteä, eikä se myyntispiikki kyllä kestänyt päivänvaloa.

Anonyymi kirjoitti...

hahahhaa saakeli ku on raukkamaista porukkaa! minä oon ollu 2vuotta pexillä ja oon edelleen, joka kerta on tullu palkka niinku pitää! ja jos joku sanoo et puhelinmyynnillä ei tienaa nii ei kannata heti uskoo ennen ku on ite kokeillu.mun tuntipalkka oli tos muutama pv sit 21e olin 12h töis ja myin 33! myyntipuhe on esitetty myyvällä tavalla eikä siinä huijata ja kai ny jokanen asiakas on sen verran järkevä et tajuaaa et tuskin sille soitetaan ja sanotaan et oot saanu ilmatteeks 6numeroo tieteen kuvalehtee! HALOO ÄLLIÄ HEI SAA KÄYTTÄÄ!!! JA SE ET KU JOTKU VALITTAA ET MISTÄ NE ON SAANU SUN NUMERON?! sä oot joko vaik netis osallistunu arvontaan laittanu sun numeron siihe ja vielä ruksin ruutuun jossa kysytään sallitko telemarkkinoinnin tai sit oot vanha asiakas nii tottakai kustantaja olettaa että voisit tilata uudestaan mutta vaan jos sul on suostumus et sulle saa soittaa. ja seki et ku jotku sanoo "mulla on soittokielto" hmm.. ei oo kuule mun ongelma ä, nää puhelimet/numerot josta me soitellaan on reiisteröity firman nimellä et ei tän vittu pitäs yhdistää jos sullaösemmonen on! kesällä sain muuten kahesta viikosta palkkaa 1200e että jos joku uuno paska pelle ei osaa myydä nii älä puhu paskaa pexistä.

Anonyymi kirjoitti...

Media Pex harjoittaa petollista ja virheellistä markkintointi. LAITTAA TILAUKSEN, VAIKKA EI TILATA MITÄÄN, VAAN LAITETAAN LUURI MYYJÄN KORVAAN, KUN MIKÄÄN MUU KIELTO EI AUTA. ei auttanut sekään, LASKU TULI, SIIS REKLAMAATIO NYT PERÄÄN!!!!!

Puhelinhuora kirjoitti...

Jos sinne on tilaus lähtenyt tulemaan selkeän ei'n jälkeen niin kyseessä on myyjän epäpätevyys/epärehellisyys, eikä firman.

Tarkistussoittoja tehdään juuri tälläisten tapauksien takia, mutta jos toimistolla on esimerkiksi 2 vastuuhenkilöä soittamassa 1000 tilausta läpi yhden päivän aikana niin ei siinä yksinkertaisesti pysty ajanpuutteen takia joka ikistä kauppaa tarkistamaan, joten näitä voi livahtaa välistä.

Olettaen että kyseessä on lehtitilaus niin siinä tapauksessa ainakin tulee tilausvahvistus kotiin ennen kuin mitään muuta postiluukusta ilmestyy, ja tilauksen voi tässä vaiheessa myös perua.

Myyntipuheen "valehtelusta" sen verran että jokainen myyntipuhe mitä olen nähnyt tai kuullut niin kertoo selkeästi ja moneen otteeseen asiakkaalle että "tämä MAKSAA sinulle xx euroa", sekä lehtien tapauksessa sen että tilaus lähtee kestotilauksena.

Se että puhelun alussa sanotaan esim. "kun sinulle tuli tuo xx, niin kustantaja haluaa kiittää pikkasen.." EI tarkoita sitä että asiakkaalle olisi luvattu mitään ilmaiseksi.

Jos myyjä sanoo että "saat lahjaksi mukaan tälläisen xxx/saat y numeroa tätä z lehteä meidän maksamana", niin aivan varmasti 30 sekuntia myöhemmin hän myös sanoo jotakuinkin että "normaalihinta tälläiselle paketille on xxx euroa, mutta sinulle nyt vain xx euroa".

Asiansa esittäminen mahdollisimman houkuttelevalla tavalla jotta saisi asiakkaan tilaamaan =/= valehteleminen.

Puhelinmyyjän tehtävä on _myydä_ tuotettansa. Miettikääpä hetken että saako parempia tuloksia sillä että ensin kertoo tuotteesta ja mahdollisista muista eduista ja kehuu maasta taivaisiin ennen kuin kertoo että kyllä siitä pitää hieman maksaakkin, vai sillä että sanoo puhelun alussa "moi mä oon puhelinmyyjä, haluuks 6 numeroo tätä lehtee, maksaa 30e?"

Anonyymi kirjoitti...

IHAN PERSEESTÄ! olin kaksi viikkoa töissä, jota ennen oli viikon ''harjoittelu'' osio. Harjoittelu oli perseestä koska pomo oli suoraansanottuna paska:) ei osannut hommia ja kävi röökillä joka kymmenes minuutti.. Sain ensimmäisellä viikolla myytyä n. 11 ja toisella huimat 0. Jos käyt lukiota en suosittele tosiaankaan tätä paikkaaa.. koska arvosanat TIPAHTAVAT (kuten itselläni) vaikka se ukko sano että ei tarvitse mennä töihin ku kolme kertaa viikossa ja silti soitteli kesken tuntien ja muutenkii häiritsi. Joten kannattaa lopettaa.. en saanu palkkaa koska en ollut 14 päivää töissä, mutta eipä tuo haittaakkaan:) Hakekaa ihan sama mistä, kunhan muualta. Pex= harhaanjohtavaa paskaa, jossa kuorrutteena vittumaisia asiakkaita yli sata päivässä.

Anonyymi kirjoitti...

joo siis mediapex on hyvä paikka olla töissä jos sulla itelläs on asenne kohdallaan ja halua saada sitä kauppaa. me emme huijjaa asiakkaita selittämällä että nyt saat akiaken ilmaiseksi missääb cvaiheessa minäkään en ole koskaan asiakkaalle sanonut sanaa ilmainen koska se ei sitä ole. normaali kuluja sinun ei tarvi maksaa ja kylkiäiset on kylkiäisiä. se on henkilön oma voi voi jos ei saa myyntiä aikaseksi. silloin hän on väärässä paikassa. ja minulla täällä pohjoisessa on 5€ pohja palkka. eli 5 kertaa 6 h päivässä ilman myyntiä tullee kuitenkin tilille. ja tuo mikä siellä jossain vaiheessa luki että firma ei kuseta vaan myyjä. kyllä ja näin on ja sekös tälläistä rehellistä työn tekijää vituttaa ku se mustamaalaa sitten kaiken. -puhelinhuora......

Anonyymi kirjoitti...

Minä ole jo pitkään tallentanut pyhelinmyyjien numeroita ja nimemmyt pyhelinmyyjiksi joten tiedän olla vastaamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Unohtakaa toi puhelinmyyntityö täysin ellette itse ole pyramidihuijauksen huipulla (koska sitä se on). Tilausrahat menevät täysin muille kuin työntekijöille ja soittolistat, joita "tavallisille" työntekijöille annetaan ovat vain luettelosta repäistyjä. Provisiot ovat täysin naurettavia ja joku vielä mainitsi että n. 20 tilausta kuussa tahdilla "mukavissa" rahoissa. 20 tilausta kuussa ei ole provisioissa sataa euroakaan. Väkisin ei kellekään saa myytyä mitään. Ainoastaan kahden vaiheilla olevan ihmisen mielipiteeseen voi vaikuttaa ja voitte omalta osaltanne miettiä kuinka mukavalle mielelle puhelinmyyjän soitto kenetkin tekee...

roopepe kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Olin 15 vuotias ja oli mediapexillä töissä 22 päivää 7 tuntia joka päivä paitsi kerran kuukaudessa oli 12 tunnin päivä (joka on muuten laiton alaikäiselle).. palkkani oli 400€ .. Eli siis 2,50 tuntipalkka (epäilen että tämäkin on lain mukaan liian vähäinen summa) KIERTÄKÄÄ JA KAUKAA !!!

Kapteeni Jari kirjoitti...

Itsekkin hairahdin tähän firmaan töihin ensimmäisenä myynti päivänäni tienasin puoleen päivään mennessäni 100€ ja pomot olivat muna pystyssä että mikä mies se tämä on ja kusivat hunajaa antoivat vaikka mitä palkintoja ja lupauksia ulkomaan reissuista lähtien.
Seuraavana päivänä menin kuitenkin töihin ja sanoin että ei tämä ole minun juttu yksin kertaisesti en kestänyt sitä painetta joka minulle oli joka päivä niskaan kaadettu.
enkä ymmärtänyt miten muut työ toverit pystyivät hymyssä suin lounastansa tauolla syömään kun seinältä näkyi ettei kaveri ollut tehnyt yhtään rahaa pariin päivään.