keskiviikko 29. marraskuuta 2006

kävijälaskurin suhteen epäonnistuin (P.S. ehkä sittenkin)

Yritin laittaa tänne kävijälaskuria. En onnistunut. Jokujoku blogin kautta löysin hyvän laskurin. Apollofind webcounter. En kyllä osannut laittaa sitä, vaikka kehuivat yksinkertaisesti.


Kuvittelin, että se onnistuu copyamalla html jonka apollofind antaa ja sitten pasteamalla se edit HTML kohtaan tuonne layouttiin. Näinhän se ei toiminut. harmi. mukava olisi oikeasti tietää että mitä se joku HTML on. olisi hyvä jos olisi joku erikoistaito. vaikka neulominen tai mopon korjaus.

En ole taas poistunut asunnoltani päivän aikana, vaikka oli suuret suunnitelmat. Päivittänyt vaan blogia 25 kertaa vuorokaudessa kaikella yhdentekevällä ja hääräämällä ympäriinsä. en edes pessyt kasvoja kunnolla aamulla.

Vielä ei ole myöhäistä lähteä ulos, mutta pyöräkorjaamolle en välttämättä ehdi pyörää taluttaa. se pitäisi tehdä. toinen ikuisuusprojekti on korjata keittiönlampun kosketushäiriö, että saisin lisää valoa elämääni. tänään on kuitenkin jo niin pimeä, ettei ehdi.

Lisävaloa kyllä kaipaisin. Kirjoituspöydälle hyvät spotit niitä harvoja kertoja varten kun messengerillä pelaa. Nyt ilta-aikaan jää niin pimeäksi.

Pitäisi myös vastailla nettideittipalvelusta löytämilleni tuntemattomille. niitä on kaksi. toinen ehdottaa tapaamista, mitä minä jännitän, koska pelkään, että ulkonäköni estää tuttavuuden. vaikka mitään sellaista parisuhdehakuisuutta ei ole esitetty niin pelkään semmoisen oletuksen olevan. sitä paitsi onhan sillä merkitystä miltä tuntematon ihminen näyttää. toisaalta pitäisi myös enemmän valehdella arjestani, kun ei voi kertoa, että tänään en tehnyt muuta kuin nukkunut ja häärännyt ja asiat on muutenkin aika sekaisin. myös julkisilla paikoilla kuten ravintoloissa oleminen pelottaa, että jos kohtaan tuttuja ja kysyvät että missä olen ollut. Onneksi en ole saanut kovin montaa tuttua aikaiseksi.

P.S.
nyt sainkin jotain aikaiseki kun laitoin tuonne add page elementsista. en voi olla varma että menikö silti persauksilleen, mutta ongelmanratkaisukyvystäni olen iloinen. häpeissäni palikkuudesta tietokoneiden kanssa ja laiskuudesta lukea FAQ:eja

Ei kommentteja: