tiistai 3. huhtikuuta 2007

visio menestysblogista

Melkein blogin erotiikkablogi-merkintä sai minut kehittelemään itselleni menestysblogia.

Selkeä profilointi on etu ja blogilistalla auttaa, jos blogin nimi kertoo mistä on kyse. Vastustamattomia bloginnimiä olisivat

Urologin löydökset: uudenlainen seurapiirikatsaus

Seksoblogi (tämä on varmaan jo tehty, mutta keksin itsenäisesti. ideahan on ilmiselvä.)

Analyyttinen penisblogi (piirroskuvia peniksistä, mittoja ja muotoja. Jännittäviä yksityiskohtia ja mielenkiintoista faktaa. )

Pedofiilin päiväkirja. voisi saada jopa viranomaiset kiinnostumaan.

Mielisairaalassa kuultua: hassuimmat harhat (kaikki vaitiolovelvollisuuden piiriin kuuluvien ammattilaisten paljastelut ovat kuumaa tuubaa)

Rahtihuolitsija tilittää

Enpä tiedä. Nämä edellämainitut vaatisivat liikaa mielikuvitusta ja perehtymistä. Unelmoin silti jonkun yhdenasianblogin perustamisesta. Se olisi sellainen itsekurijuttu. Olisi mielekästä keskittyä yhteen asiaan. Se on kiinnostavampaa kuin irtojuttujen haeskelu. Tämä nykyinen blogi on vain ajatusten roskalaatikko.

2 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Näissä ehdotuksissa on ehdottomasti menestysblogin aineksia. Minä ihan mielenkiinnosta seuraisin ainakin penisblogia. Ehkäpä vihdoinkin tajuaisin, miten miehet saavatkin veitikastaan jutun juurta loputtomiin.

Yhteen asiaan keskittyvän blogin perustaminen on virinnyt minunkin mielessäni, mutta en kyllä ryhdy! Sitten se taas menisi sellaiseksi väännöksi, jota bloggailullani yritän välttää. Mutta jos kunnianhimo ja blogilistan kärkipaikan tavoittelu saavat minussa vallan, aion turvautua vanhaan reseptiin: neulomiseen, virkkaamiseen ja skräppäämiseen.

Pekka Eskimo kirjoitti...

oikeastaan olen miettinyt, että paikallispolitiikka ansaitsisi enemmän huomiota kuin paikallislehdet sille antavat. Voisi ruveta seuraamaan ja kirjoitella siitä laiskasti.

Oikeasti olen niin laiska, etten rupea mitään. Jos en olisi laiska niin kehittäisin nopeasti kesäksi jonkun toimeentulolähteen. Olen miettinyt. en keksi. perustan oripöytämyymälän.