torstai 12. huhtikuuta 2007

kesätöitä ja kinastelua

Sain yllättäen kesätöitä, joita en ollut hakenut. En tiedä olisinko halunnut, mutta en osannut kieltäytyä. Työpaikka on parempi kuin ansaitsen, mutta väärässä kaupungissa. Lisäksi minua pelottaa työyhteisöt.

Olen viime aikoina innostunut kommenttiosasto-kinasteluista. En tiedä olenko ollut äkäisempi vai miksi ei ole ollut varaa tehdä myönnytyksiä ja jättää viimeinen kiistakirjoitus kärjistyksineen kirjoittamatta. Kinastelu on mukavaa, mutta raskasta. Minua alkaa aina kaduttaa. Jotenkin ei lopulta ole itseluottamusta herättää toisissa negatiivisia tuntemuksia, vaikka toisaalta tekee kauheasti mieli vittuilla ja kiivastella.

4 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Onnea kesätöille kuitenkin. Jospa se siitä kuitenkin hyvin päin suttaantuisi.

Pitäisiköhän perjantain kunniaksi postata ärjyntäpalsta, jossa jokainen voisi kiivastella sydämensä kyllyydestä, kunhan ei henkilökohtaisuuksiin menisi. Asiat saisivat taistella, eikä osallistuneiden muulloin tulisi muistella pahalla toisiaan...

Annikki kirjoitti...

Oot ruvennut siellä miesasiapalstalla pöhisemään :P Minä aina luen niitä, mutta femakkona on turha sinne kommentoida, arvaan.

Pekka Eskimo kirjoitti...

kiehtova blogi se miesasiapalsta. (suomen ongelma on, että yhdyssanat venyy todella vaikeasti luettaviksi.)

minusta mukava kiivastua uudelleen ja uudelleen siitä, että mitä joku hölmö feministi on feminismin nimessä mennyt sanomaan.

Feminismi ärsyttää ja huvittaa minua kuin Homeopatia. Paitsi, että homeopaatit on useammin reppanoita, mutta höhläfeministit ministereitäkin.

Pekka Eskimo kirjoitti...

joo ja eiköhän se kesätyöhomma tule olemaan aika kuntouttava kokemus, varsinkin jos jaksan pyöräillä työmatkat ja jättää turhat ylityöt tekemättä.

Ja ainakin se kesätyöpaikka tarjoaa paljon hedelmällisiä aiheita sukupuolikinasteluun.