tiistai 3. huhtikuuta 2007

Kuronen vs. keskustelupalstat

Iltalehti kertoo

"Kuronen teki helmikuun alkupuolella poliisille tutkintapyynnön netin keskustelupalstojen mielipiteistä, joiden hän katsoi olleen loukkaavia."

Keskustelupalstat ovat verrattavissa keskusteluihin tai vessanseinäkirjoituksiin. Niistä tutkintapyynnön tekeminen on melko herkkähipiäistä. Syyllistynkö kunnianloukkaukseen jos sanon, että Kuronen on v- pikkumainen akka.

Jos tulisi tuomio niin olisi aika riemukas ennakkotapaus. Enää ei saisi nettikeskusteluissakaan haukkua ja puhua potaskaa mielensä mukaan. Minusta maailma olisi silloin kurjempi paikka elää. Yhä haluaisin keskustella samanmielisen nettiyhteisön kanssa siitä, että miksi on ilmiselvää, että Paavo Väyrynen on avaruusolio ja syö aamiaiseksi ihmislapsia.

1 kommentti:

Alcinoe kirjoitti...

Herttinen! Onko tämä nyt siis se nykyinen Ruusunen, olin laatulehti Seiskasta lukevinani nimenmuutoksesta?

Onhan se tietysti kamalaa, jos vaikkapa koulukiusaaminen olisi netissä herjaamista. Eri asia kuitenkin on, jos puolijulkisilla forumeilla keskustellaan julkisuuden henkilöistä, joiden oikeus yksityiselämään vaatisi myös sen suojelemista heiltä itseltään. Jos julkisuutta halajaa, saa sen kaikkinensa, eikä siitä voi niitä kivoja puolia poimia omaksi iloksi.