tiistai 17. huhtikuuta 2007

penissensaatio internetistä!


Sähköjohtoon pissaaminen koitui Malikin peniksen kohtaloksi, mutta ei hätää Venäläiset lääkärit kasvattivat hänelle uuden kikkelin kyynärtaipeeseen. Elimen edut ovat kiistattomat : "He would probably be able to stand up and urinate instead of having to sit and do so."

Tämä kaikki epäilyttävältä Penis News sivustolta, joka oli Wikipedian Diphalliasta kertovan artikkelin lähteenä. Lähde ei mitenkään lisännyt artikkelin luotettavuutta. Ehkä olen viimeaikoina pyörinyt liikaa tämän aihealueen piirissä. Matalamielistä, mutta mielenkiintoista, niinkuin 4D-dokumentit ja enpä yhtään epäile, ettemmekö saisi joskus nähdä dokumentteja Malikista ja Diphalliasta.

Sivustolla mainostaja teki minulle äärimmäisen mielenkiintoisen ehdotuksen: "Masturbate like a Pro"
Ilmeisesti jotkut todella suhtautuvat ylpeydellä kättensä töihin. Seksuaalisuuteen liittyvissä epävarmuuksissa on selkeästi suuret markkinat. Ehkä opiskelen (tai julistaudun) seksologiksi ja medikalisoin aivan kaiken. Rikastun kuin tietokonekauppias kaikille koululaisille hankittavilla tietokoneilla.

3 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Niin, tässähän nyt olisi paljonkin kommentoitavaa uudesta urastasi ja onanoinnin mestaruusharjoituksista, mutta posket punoittaen tyydyn vain ihmettelemään, että eikö olisi oikeus ja kohtuus jättää varapenis rakentamatta, jos mies menee ja pissii sähköjohtoon - ilmeisesti Malik ei ollut ymmärtänyt ensimmäisenkään vehkeensä täysiä käyttömahdollisuuksia, jos ajatteli sähkövirran tuottavan suurta hupia.

Pekka Eskimo kirjoitti...

Istualtaan virtsaamisen pakottava anatominen häiriö on aika yleinen väestössä, joten jos keinopeniksen suurin etu on seisoaltaan pissaaminen niin sellainen olisi syytä asentaa puolelle väestöä samalla perusteella.

Mutta vasta tämän ympärileikkaus kaksipeniksisyys selvityksen myötä olen myös oppinut onanointisanan raamatullisen alkuperän. Jännittävä tarina, ja lopultahan kaikki seksi, joka ei tähtää hedelmöitykseen on onanointia.

Alcinoe kirjoitti...

Jep, ilmoittaudun saman tien keinopeniksen asennusleikkaukseen. Tiedänpä nyt myös, kiitos sinun, mikä on muslimioppineiden kanta tulevan keinopenikseni esinahasta. Toisaalta uusien virtsausasentojen mahdollistumisen myötä altistan itseni typeryyksille, joita Malikkin sai päähänsä. Niin se elämä antaa ja ottaa.

Raamatustahan ne kaikki...