keskiviikko 7. helmikuuta 2007

veroporkkanat laihduttaa kansan

Hyssälä ehdottaa veroporkkanoita liikunnan edistämiseksi. Järkevää. Ne jotka eivät ole liikkuneet voidakseen paremmin ja pysyäkseen terveinä alkavat pyöräillä töihin verovähennyksen toivossa. Oikeastaan valtio voisi tukea mahdollisimman raskaasti poljettavien pyörien ostamista, jotta liikuntohyötyä tulisi enemmän. Itse asiassa pyöriä pitäisi alkaa verottamaan, etteivät ihmiset rullaa pyörien avulla töihin kuluttaen samalla matkalla huomattavasti vähemmän energiaa kuin kävellen.

Meikä on antanut itteni lihoa vain siksi, että ottaisin kaiken hyödyn terveydenhuollosta. Samalla hinnalla kun voi hoidattaa niin monta kiloa itseään kuin jaksaa kantaa. Pitää varmaan laihduttaa jos aletaan laskuttaa kilohinnalla, kuten Markku Pekurinen on ehdottanut.

Kannatan roskaruuan verollepanoa. Varsinkin amerikkalaisten imperialistisikojen McDonalds ja Coca cola pitäisi laittaa pannaan, koska ne pääasiallisesti ovat vastuussa kakkostyypin diabeteksestä, sydän- ja verisuonitaudeista ja mahdollisesti astman lisääntymisestä. Epäterveellisen ruuan tunnistaa siitä, että sen valmistaminen tapahtuu nopeasti. Kalakukko ei ole roskaruokaa, koska on perinteistä ja sen täytyy tuntikaupalla muhia leivinuunissa.

No vakavasti ottaen. Paras tapa säästää terveyskustannuksia olisi lakkauttaa sydäninfarktien hoitaminen ja turha elvyttäminen. Parempi olisi, että menisivät äkkikuolemalla 50-70 vuotisina eikä enää heräteltäisi sairaseläkettä nostamaan ja kalliita kolesterolilääkkeitä napsimaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joonas Hytönen kommentoi 8.2.07 ohjelmassaan tätä Hyssälän porkkana juttua: " Kyllä ihmiset laihtuvat ihan tavallisilla porkkanoilla."
Heh hee!

Pekka Eskimo kirjoitti...

en ymmarra miksi joonaksella on oma ohjelma. tai etta miksi hyssala on ministeri.